Du har lov til å være kresen

Du skal være kresen når du er på boligjakt og gjerne stille krav til kvalitet. En investering i bolig er også en investering i rammen om ditt privatliv. Derfor skal du kunne velge hvordan dette skal være. Er du tidlig ute kan du derfor få påvirket planløsningene.

Husbank

Husbanken har gitt tilsagn på grunnlån for alle leilighetene i BB6.1. Iht forskrift om rente- og avdragsvilkår for lån i Husbanken, har Husbanken inntil 30 års løpetid og 8 års avdragsfrihet. Flytende rente pr desember 2017 er på 1,579 %. Husbanklånet dekker inntil 80% av prisantydning. Kjøper søker, sammen med utbygger, Husbanken om dette lånet.

Eksempelvis vil kjøper av en leilighet med salgspris kr 2 363 750,- kunne søke om lån på kr 1 891 000,-. Med 30 års løpetid og 8 avdragsfrie år vil de månedlige kostnader før skattefradrag, for husbanklånet til denne leiligheten, være ca. kr 2 518,-.

I tillegg kommer egenkapital på 20 % av kjøpesummen.

Dersom boligen skal brukes som utleiebolig, faller Husbankens vilkår om avdragsfri periode bort.

For ytterligere informasjon se www.husbanken.no, https://nedlasting.husbanken.no/Filer/7b14.pdf og https://nedlasting.husbanken.no/Filer/4b5.pdf.

Personlig stil

En kjøper som ønsker å sette sitt personlige preg på leiligheten får selvsagt muligheten til dette. I samarbeid med prosjektets aktører kan egne valg av kvaliteter og løsninger tilpasses. Pr 11.07.16 er det ikke valgt hovedentrepenør.

Erfaringsmessig er det ofte et ønske fra boligkjøpere å sette sitt eget særpreg på akkurat baderommene. Dette vil Trident Bolig AS sin baderomleverandør være svært delaktig i. Skap ditt eget drømmebad. Lek deg med fargevalg, flisetyper og dusjløsninger.

Dra på førpremiere

Bli med på en guidet tur i området, se på plankart, få en oversikt over planløsninger, kvalitetene og muligheter for personlig tilpasning på vårt visningssenter i Øvre Folldalsheia.

Nordea sin eiendomsmeglerkjede ved PrivatMegleren Syd skal selge disse leilighetene for Trident Bolig AS. Vi kjenner lokalområdet i Fana svært godt, og Bergen i sin helhet.

Kontakt PrivatMegler Bjørn Arne Braathen for presentasjon av din nye bolig, tlf 98 23 96 24, mail braathen@privatmegleren.no

Fanebærer

Fana går nå foran i byutviklingen i Stor-Bergen. I løpet av 2016 vil utbyggingen av tredje fase av Bybanen fra Lagunen til Flesland etter planen være i mål. Da er det bare en kort rusletur ned til bybanestoppet på Thunesflaten rett nedenfor der du bor. Herfra kan du ta banen enten til Flesland Flyplass eller Bergen sentrum. Det blir et lett valg å la bilen stå mens du reiser på ferie, drar på jobb, velger å spise ute eller deltar i kulturlivet.

Den nye traseen til E39 vil bestå av en firefelts motorvei. Den knyttes sammen med Ringveg Vest like i nærheten av Øvre Folldalsheia. Hovedfartsåren går dermed gjennom Fana. Det betyr kortere vei til det meste.

Lagunen storsenter er et trekkplaster for kjøpelystne bergensere, og er et av de største kjøpesentrene i landet. Lagunen Storsenter planlegger å bygge ut hele 80 000 kvadratmeter kjøpesenter, boliger og kontorareal.

Lev livet i Fana

Byggetrinn 3 av Bybanen fra Lagunen til Flesland er planlagt å være ferdig i løpet av 2016. Således vil beboerne i Øvre Folldalsheia kunne spasere ned til bybanestoppet på Thunesflaten like nedenfor, og ta banen enten til Flesland flyplass, eller Bergen sentrum. Heretter kan du la bilen din stå hjemme, mens du selv reiser på ferie eller på jobb.

I gamle dager gikk Osbanetraseen gjennom Fanabygden. Den nye traseen til E39 vil bestå av firefelts motorvei, som knyttes sammen med Ringvei vest like i nærheten av Øvre Folldalsheia. (http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/e39svegatjornradal ) og (http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/ringvegvest )

Det er flere barnehager i området, både offentlige og private. De nærmeste skolene er Søråshøgda barneskole, Rå ungdomsskole og Nordahl Grieg videregående skole.

Nærmeste matbutikker er i Steinsviken og på Sørås. Ellers finner man det meste av fasiliteter på Lagunen Storsenter og i Laguneparken. Til Bergen sentrum bruker man ca. 15 minutter med bil.

Øvre Folldalsheia ligger nært store arbeidsplasser som Statoil, Telenor og Aker.

Det er kort vei til Fana Golfklubb, på Sandsli finner man SATS treningssenter og på Nesttun finner man SATS og Spenst treningssenter. Ellers kan man nevne at Fana Idrettslag tilbyr trening innen langrenn, sykling, håndball, fotball, alpint, friidrett, orientering, turn og skøyter.

For deg som liker å ha system

Folldalshagen er et spennende prosjekt som glir inn i terrenget. Utbygger Trident Bolig AS har lagt vekt på at det skal være leiligheter for en relativt bred kundegruppe.

Trident Bolig AS med daglig leder Leon Espelid i spissen og megler Bjørn Arne Braathen i PrivatMegleren Syd har jobbet med realiseringen av dette prosjektet i mange år. Med seg på laget har de hatt dyktige arkitekter fra Trident Arkitekter. De 22 leilighetene i Folldalshagen er tegnet av Trident Arkitekter i samarbeid med Trident Bolig AS. Det er nedlagt mye arbeid i utforming av bygget for å skape smarte og arealeffektive løsninger.